Onbewerkt en puur.

Omdat je uniek bent.

Een analoge fotoshoot is een unieke ervaring. Samen met je vriend, vriendin, man of vrouw of je hele familie. Of gezellig samen met je beste vrienden. Terug naar die ene plek waar jullie elkaar voor het eerst ontmoet hebben of naar die prachtige plek in het bos waar je als kind al zo grF1230001 (Medium)aag kwam.

Een analoge fotoshoot betekend dat we samen op pad gaan met een analoge camera en ik minimaal 1 en maximaal 2 rolletjes volschiet. De foto’s krijg je thuisgestuurd. Tegen extra kosten kunnen de foto’s ook ingescand worden.

De fotoshoots vinden buiten plaats. Bijvoorbeeld op het strand, in het bos, in een historisch centrum of in je eigen achtertuin. Je kunt zelf de locatie van de fotoshoot bepalen, een plaats die echt bij jou past. Samen kijken we welk tijdstip het beste uitkomt. Een fotoshoot bij zonsopgang of zonsondergang behoort ook tot de mogelijkheden.

Tijdens alle seizoenen is een analoge fotoshoot mogelijk. Elk seizoen heeft zo zijn charme.
Lente, prachtige bloemen staan in bloei!
Zomer, de heerlijke temperaturen maken het aangenaam voor een zomerse shoot.
Herfst, op naar het bos met zijn prachtige kleurenpalet.
Winter, wie weet in de sneeuw?

Bij regen verzetten we de fotoshoot naar een andere dag.

Nadat we samen gekeken hebben naar de locatie, datum en tijdstip van de fotoshoot, maak je jouw keuze in het soort film waarmee de foto’s worden gemaakt. Je kunt kiezen uit:
* Kleur
* Zwart / Wit
* Speciaal kleur effect

Prijs: € 265,-*
Duur van de shoot: ca. 1,5 uur

* Je ontvangt de foto’s uitgeprint op standaard 10 x 15 formaat.